Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord bezig met Babovic en Depetris' [video]

24 augustus 2009 22:57

Verslaggever: K

Volgens VI hoofdredacteur Johan Derksen is Leo Beenhakker bezig met twee versterkingen voor Feyenoord. Het zou Babovic en Depetris betreffen. Babovic is een Serviër, die buiten de boot is gevallen bij Nantes door problemen bij die club. De international zou zijn plaats in de selectie niet kwijt willen en wel openstaan voor Feyenoord. De vermogende vader van Babovic zou de carriere van zijn zoon weer uit het slop willen trekken en het salaris op zich willen nemen. Nantes zou voor het vrijgeven van de speler meedelen in een eventuele opbrengst bij doorverkoop.

Meer informatie over de 22-jarige middenvelder: Wikipedia



De andere speler met wie Leo Beenhakker bezig zou zijn is de Argentijnse aanvaller Depetris. Deze werd eerder bij FC Utrecht afgetest. Hij komt nu uit voor Trencin in Tsjechie, waar La Ling de scepter zwaait. Ook in zijn geval zou Trencin meedelen bij een eventuele doorverkoop.

Profiel van de 21-jarige aanvaller: Trencin




Tags

babovic depetris trencin beenhakker doorverkoop leo nantes afgetest babovicge derksen fcna fragmenten hoofdredacteur ling pload scepter slop stefan tsjechie utrecht uuml vermogende vrijgeven wikipedia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg