Transparent
Inloggen
Sluiten

'Investeerder gezocht voor salaris Honda'

24 augustus 2009 22:21

Verslaggever: K

Johan Derksen liet in het programma Voetbal International weten dat de Nederlandse investeerder in Japan, die graag Honda naar Feyenoord wil halen, vandaag uitgebreid gesproken heeft met financieel directeur Onno Jacobs. De investeerder wilde niet in het programma Voetbal International aan de telefoon komen, omdat hij anoniem wil blijven. Hij zou de investering samen met twee Engelsen willen doen. De investeerder gaf aan geen problemen te zien voor de financieren omdat deze via paytv in Japan makkelijk terugverdiend kan worden.

De investeerder stelde echter als voorwaarde dat Feyenoord het salaris voor zijn rekening neemt. Dat betekent echter wel een serieus obstakel. Daarvoor zal de ploeg dan nog een externe investeerder moeten vinden. De vraag is verder of Honda zelf wel openstaat voor Feyenoord. Eerder gaf hij aan alleen naar Ajax of PSV te willen.




Tags

honda japan derksen financieren jacobs obstakel onno paytv terugverdiend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave