Transparent
Inloggen
Sluiten

Been: invulling aanval afhankelijk van vorm en speelwijze tegenstander

16 augustus 2009 21:22

Verslaggever: K

Volgens Mario Been was de keuze voor een aanval met Slory, Tomasson en Cisse gebaseerd de speelwijze van Heracles, dat achterin moeite heeft met snelheid. Of Mario Been doorgaat met deze aanval, kon hij zondag nog niet zeggen. "Als we met een steeds wisselende voorhoede blijven winnen, teken ik ervoor. Iedereen kan en mag bij mij spelen. Het is afhankelijk van de vorm en van de speelwijze van de tegenstander. Wie er zondag tegen Roda JC in onze aanval spelen, weet ik nu nog niet," aldus been op Telegraaf.nl.

Been liet Makaay wel warmlopen, maar liet hem niet invallen. "Ik heb geen wanklank van hem gehoord en hij was ook blij met onze zege. Ik had hem na de rust net geroepen om warm te gaan lopen, toen Tomasson scoorde. Dat was lullig voor Roy, want daarna koos ik voor een andere optie."

Meer: Telegraaf.nl




Tags

telegraaf tomasson cisse heracles makaay roda slory voorhoede wanklank warmlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gegadigden gio hartman kasperk kloese kraaij medication nederland ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda