Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint in Almelo: 0-1

16 augustus 2009 16:22

Op het kunstgras van Almelo wist Feyenoord na drie seizoenen eindelijk weer eens te winnen. Feyenoord versloeg Heracles met 0-1 door een doelpunt van Tomasson 20 minuten voor tijd.

Zoals al aangekondigd zette Mario Been Roy Makaay op de bank. Hij bracht hem opmerkelijk genoeg ook niet in het veld gedurende de wedstrijd. Tomasson kreeg de voorkeur in de spits, waardoor er op de nummer 10 plaats ruimte kwam voor Jonathan de Guzman.

De zege was niet onverdiend, al kon Feyenoord niet echt overtuigen in Almelo. In een saaie eerste helft kregen beide ploegen slechts een echte kans. Van Dijk redde op de inzet van Overtoom. Aan de andere kant kon Slory niet doeltreffen. na rust zocht Heracles naar een doelpunt, waardoor er ruimte kwam voor Feyenoord. De zege kwam tot stand na 70 minuten. Slory werd op rechts weggestuurd. Hij kwam met de voorzet op Tomasson. De Deen kon hem in 2e keer binnenwerken bij de 2e paal, nadat hij eerder nog een goede kans gemist had.




Tags

almelo tomasson heracles slory binnenwerken dijk doeltreffen guzman jonathan makaay opmerkelijk overtoom saaie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda