Transparent
Inloggen
Sluiten

Hofland: Ik ga hier niet weg

11 augustus 2009 12:55

In de Spits laat Kevin Hofland weten ondanks dat hij niet meer in de basis staat niet weg te willen bij Feyenoord. "Ik ga nog steeds met veel plezier naar de club." Zijn zaakwaarnemer hoeft hem dan ook niet te bellen als er clubs zijn die Hofland voor het sluiten van het transferwindow willen weglokken. "Op de bekerwinst na is mijn periode bij Feyenoord inderdaad nog niet wat ik ervan had gehoopt. Het waren twee kloteseizoenen. Maar ik wil niet meer terugkijken. Mijn periode bij Feyenoord duurt nog wel even. De sfeer in de groep zorgt voor veel plezier tijdens de trainingen en wedstrijden. Ik ga hier niet weg."

"Ik moet de concurrentie in de nek hijgen door zo hard mogelijk te trainen. Ik heb net met het tweede meegedaan en ook geprobeerd te laten zien dat ik in het eerste thuishoor. Weet je wat het is? Het is voor mij makkelijker te accepteren, omdat het op een positieve manier gebeurt. Túúrlijk wil ik het liefst spelen, maar het gaat niet om mij. Feyenoord heeft nu eindelijk 23 gelijkwaardige spelers, een kenmerk van een topclub. En dat geeft een heel goed gevoel. Komend weekend spelen we tegen Heracles Almelo en gaan we weer vol voor de drie punten. Wie er in het veld staan, is niet zo belangrijk."




Tags

hofland almelo bekerwinst heracles hijgen kenmerk kloteseizoenen meegedaan thuishoor transferwindow weglokken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda