Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijnaldum en Vlaar onzeker voor zondag [update]

8 augustus 2009 14:33 - Feyenoordtraining.nl

Verslaggever: K

De problemen lijken voor Mario Been in de aanloop naar de wedstrijd tegen Vitesse groter te worden. Na de tegenvaller dat Darley nog niet fit is ging vandaag ook Wijnaldum met een bovenbeen blessure van het veld. De blessure zag er niet goed uit. Zijn vervanger is Jonathan de Guzman. Ook in verdedigend opzicht is er met het gemis van Giovanni van Bronkhorst een probleem. Ron Vlaar, die vandaag om onduidelijke reden niet op de training was werd in de trainingspartij vervangen door Kevin Hofland. Mocht Ron Vlaar niet spelen dan betekent dat ten opzichte van de laatste wedstrijd een verandering van 4 basisspelers.

Foto's van de laatste training vind je op www.feyenoordtraining.nl

[Update] Feyenoord.nl meldt dat zowel het meespelen van Wijnaldum als Vlaar onzeker is voor aanstaande zondag. Wijnaldum keert inderdaad met een bovenbeenblessure. De ernst daarvan is nog niet duidelijk. Vlaar ontbrak vanwege prive omstandigheden.

Meer op Feyenoordtraining.nl




Tags

vlaar wijnaldum ron bovenbeen bovenbeenblessure bronkhorst darley feyenoordtraining foto gemis guzman hofland jonathan trainingspartij vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal geluisterd gio input intensiteit kasperk kraay liverpool pastoor podcast pusic rvp slot stuivenberg twente wehave yoda