Transparent
Inloggen
Sluiten

Politiemacht in Rotterdam

13 maart 2000 22:30

Verslaggever: RvN

Morgen zal een enorme politiemacht in Rotterdam aanwezig zijn om de supporters van Feyenoord en Chelsea voorafgaand en na afloop van de Champions League wedstrijd in toom te houden. De vrees bestaat dat er problemen komen tussen supportersgroepen van beide clubs.

Naast de 1500 Chelsea supporters met kaartje worden er nog 500 supporters zonder kaartje verwacht. De politie tracht de supporters zonder kaartje direct terug te sturen.

De Rotterdamse politie zal de wedstrijd gebruiken als nieuwe test voor Euro'2000 en zal dan ook dezelfde veiligheidsmaatregelen nemen.

De politie van Rotterdam is op het ergste voorbereid omdat een bezoek van Chelsea in Marseille twee weken geleden geheel uit de hand liep, met name door een aantal aanhangers van Chelsea zonder kaartje.

Meer op
Tags

chelsea kaartje politiemacht aanhangers marseille toom tracht veiligheidsmaatregelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer