Transparent
Inloggen
Sluiten

Dringend verzoek Feyenoord aan fans om vroeg te komen

29 juli 2009 18:07

Feyenoord doet een dringend verzoek aan alle supporters die zondag de eerste thuiswedstrijd tegen N.E.C. bezoeken om vroeg naar het stadion te komen. Zeker supporters die voor de wedstrijd nog kaarten dienen af te halen of aan te schaffen dienen rekening te houden met extra wachttijden bij de loketten en kassa’s.

Feyenoord hoopt op deze manier problemen zoals zich afgelopen zondag rond de openingswedstrijd tegen Sampdoria voordeden te voorkomen. Honderden mensen misten een deel van de wedstrijd omdat zij niet tijdig geholpen konden worden. De club zelf heeft ook een aantal maatregelen genomen om de te verwachte drukte enigszins te reguleren:




Tags

kassa loketten openingswedstrijd reguleren sampdoria voordeden wachttijden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.462 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda