Transparent
Inloggen
Sluiten

Verschuuren biedt fans excuses aan

21 juli 2009 18:33

Verslaggever: K

Via een verklaring op de website van de Supportersvereniging heeft Joop Verschuuren van de Supportersvereniging zijn excuses aangeboden voor het artikel in het Algemeen Dagblad dat gisteren zoveel stof deed opwaaien.

Beste supporters,

Ik heb veel begrijpelijke reacties gekregen en gelezen op het met mij verschenen interview in het AD. U hebt volkomen gelijk als u zegt, Joop wat ben jij een ….. Als ik dit als supporter zou lezen zou ik er precies zo over denken. Ik wil niets als een excuus gebruiken of goedpraten, maar ik constateer dat er citaten instaan die ik zo niet heb verteld. O.a. dat supporters excuses verzinnen om niet te geven is klinkklare onzin. Je hebt geen clubliefde als je niet geeft is nooit in mijn gedachten opgekomen, laat staan over mijn lippen gekomen.

Wat ik heb verteld is dat ik teleurgesteld ben over de opbrengst en dat daaruit blijkt dat niet alle supporters hebben gegeven. Maar dat ik begrijp waarom supporters dit niet doen, omdat zij al genoeg uitgeven aan de club en dat er supporters zijn die dit om financiële redenen niet kunnen. Hetzelfde geldt voor bedrijven i.v.m. de huidige recessie. Ook over supporters en bedrijven die wel geld hebben gegeven, sommige veel geld, lees ik niets terug. Zelfkritiek is dat we in eerste instantie de actie met alle goede wil zijn gestart, maar misschien te snel en dat deze daardoor te klein onder de aandacht is gebracht.

Het ziet er naar uit dat de journalist mij niet goed heeft begrepen en verkeerd heeft geciteerd. Dit verwijt ik de journalist niet, maar mezelf. Ik had het artikel voor publicatie toe moeten laten zenden en daar waar nodig moeten corrigeren, dan had er minder onrust ontstaan. Nu zijn de reacties aan het adres van de FSV en aan mij zeer begrijpelijk niet mals. Ik zou om rectificatie in het AD kunnen vragen, maar het kwaad is al geschied.

Het AD heb ik wel verzocht het artikel te verwijderen, i.v.m. het op sommige punten niet juist citeren. Dit is inmiddels gedaan.

Voor het stuk zoals gepubliceerd wil ik dan ook aan alle supporters en het bestuur van de FSV mijn excuses aanbieden.

Joop Verschuuren




Tags

verschuuren joop fsv supportersvereniging adres bestuur citaten clubliefde constateer corrigeren excuus geschied goedpraten instaan klinkklare mals onzin opgekomen opwaaien recessie rectificatie stof uitgeven verwijderen zelfkritiek zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg