Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord door KNVB opnieuw 'onder curatele' geplaatst

20 juli 2009 18:49 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord is door de licentiecommissie van de KNVB teruggezet in categorie 1. Dit betekent onder meer dat de club bij de licentiecommissie van de voetbalbond een plan van aanpak moet indienen hoe Feyenoord op termijn weer financieel gezond kan worden. 'Het is bekend dat we nog een grote schuld uit het verleden weg moeten werken. Dat er door het sportieve rampjaar dat achter ons ligt nog extra schade is oplopen, is ook al meer dan een half jaar glashelder en door ons gecommuniceerd. Een herstelplan, zoals op grond van de indeling in categorie 1 door de KNVB wordt geëist, is door Feyenoord maanden geleden al gemaakt. Sterker nog, we zijn al heel ver met de uitvoering er van,' aldus een verklaring op Feyenoord.nl.

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

knvb curatele licentiecommissie gecommuniceerd glashelder herstelplan indeling rampjaar teruggezet uitvoering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.460 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda