Transparent
Inloggen
Sluiten

Drama voor Dudek en Feyenoord; Transfer alsnog afgeketst

31 augustus 2001 08:05 - WWW.FEYENOORD.NL

Verslaggever: RvN

De transfer van Jerzy Dudek naar Liverpool gaat niet door, dat meldt WWW.FEYENOORD.NL. Liverpool heeft Feyenoord vanmorgen laten weten dat de medische test niet volledig was en de tijd ontbrak om die te herhalen voor de Chanmpions League deadline. Hierdoor gaat ook de terugkeer van Edwin Zoetebier van Vitesse naar Feyenoord niet door. Feyenoord had het slagen van de transfer van Dudek als ontbindende voorwaarde meegenomen in de contractbesprekingen. Feyenoord beraadt zich nu op juridische stappen tegen Liverpool.

?We tasten voorlopig in het duister over de ware reden van het mislukken van de transfer?, aldus Feyenoord-manager Swart. ?De keuring in Polen was donderdag een zaak tussen Liverpool en Dudek. Wij hebben later slechts van de zijde van de Dudek-partij vernomen dat er vertraging was met het beoordelen van een scan. De door Liverpool naar Polen gestuurde dokter zou deze scan hebben meegenomen naar Engeland om die pas vrijdagmorgen in zijn eigen ziekenhuis te laten bestuderen. Vanmorgen is daar aan toegevoegd dat de dokter ook vergeten zou zijn om bij Dudek bloed af te nemen. Liverpool heeft ons die berichten niet bevestigd. In de fax aan Feyenoord staat slechts dat de transfer geen doorgang kan vinden omdat de keuring ?onder ongewone omstandigheden? heeft plaats gehad?.

Feyenoord beraadt zich nu op juridische stappen. ?Er is weliswaar afgesproken dat de overeenkomst kon worden opgeschort als Dudek niet goedgekeurd zou worden, maar er is een wezenlijk verschil tussen afkeuren en ondeugdelijk keuren. Dudek is kerngezond?, aldus Swart. Na terugkomst uit Polen zal Dudek trouwens opnieuw door Feyenoord worden gekeurd om daarmee ten overvloede te kunnen aantonen dat hij gezond is? aldus de officiele melding van Feyenoord op haar website Feyenoord.nl.

Geef hier jouw reactie over dit persoonlijke en sportieve drama

Meer op WWW.FEYENOORD.NL




Tags

dudek liverpool drama polen dokter keuring scan afkeuren bestuderen bloed chanmpions contractbesprekingen deadline duister engeland fax gestuurde herhalen jerzy kerngezond keuren mislukken ondeugdelijk ongewone ontbindende opgeschort overvloede tasten vernomen vertraging vitesse zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg