Transparent
Inloggen
Sluiten

Contofalsky vrijdag al terug naar Rusland

8 juli 2009 22:52

Verslaggever: K

Feyenoord meldt dat de Slowaakse doelman Kamil Contofalsky vrijdag al terugkeert naar Rusland, omdat hij zondag een wedstrijd bij zijn club Zenith St. Petersburg moet spelen. Het duel tegen BSV Limburgia was zijn enige oefenwedstrijd voor Feyenoord. Been wilde woensdag tegenover Feyenoord.nl nog niet veel kwijt over zijn eerste indrukken van de doelman. "Van een wedstrijd als vandaag word ik wat dat betreft niet veel wijzer’, zei de trainer. ‘Belangrijker is wat hij op het trainingsveld laat zien. De stem van Patrick Lodewijks is daarin van groot belang. We zullen alleen met deze doelman verder gaan als hij echt veel beter is dan Rob van Dijk."

Meer: Feyenoord.nl




Tags

contofalsky rusland bsv dijk indrukken kamil limburgia lodewijks petersburg wijzer zenith

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.429 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot dtk fardau fitheid hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo nederland oosting peeters persie reds ron schreuder slot stengs timber twente yoda zeroukki