Transparent
Inloggen
Sluiten

Dudek voor 17 miljoen naar Liverpool; Transfer Zoetebier al rond?

29 augustus 2001 20:42 - WWW.FEYENOORD.NL

Verslaggever: RvN

Feyenoord heeft zojuist bekendgemaakt dat het met Liverpool tot een akkoord is gekomen over de transfer van de Poolse keeper Dudek naar Liverpool. Met de transfer is een bedrag van 17 miljoen gulden gemoeid. Feyenoord heeft met de 17 miljoen gulden ingestemd 'omdat we anders een keeper houden die volgens onze technische staf wellicht niet meer optimaal te motiveren is' en de club verwachtte dat gezien de korte contractduur Dudek snel in waarde zou zakken.

Beide ploegen dienden vandaag tot een akkoord te komen, omdat de overschrijving, zeker voor Oost-Europese spelers, nog enkele problemen kan geven. De Pool heeft namelijk nog een werkvergunning in Engeland nodig. Die zal hij overigens ongetwijfeld krijgen gezien zijn staat van dienst in het Poolse nationale elftal.

Feyenoord heeft nu nog zo'n 48 uur om de transfer van Zoetebier naar Feyenoord af te wikkelen. Dat is volgens de berichten geen probleem meer. Enkele berichten melden zelfs al dat beide partijen eruit zijn en dat een medische keuring voor morgen op het programma staat.

Meer op WWW.FEYENOORD.NL




Tags

dudek liverpool zoetebier gulden contractduur dienden engeland ingestemd keuring motiveren oost overschrijving pool werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul jacobs kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda