Transparent
Inloggen
Sluiten

Hofs: hopelijk kunnen de clubs iets regelen

28 juni 2009 09:49

Verslaggever: K

Vanwege het aantal concurrenten op zijn positie, is er geen toekomst voor Hofs bij Feyenoord. De middenvelder hoopt dan ook zo snel mogelijk een nieuwe club te hebben, zo laat hij weten tegenover FCUpdate.nl. "Vitesse heeft interesse, plus nog een aantal clubs uit het buitenland." Een terugkeer naar Arnhem, waar hij het afgelopen seizoen al op huurbasis speelde, heeft zijn voorkeur. "Maar Vitesse moet er eerst uitkomen met Feyenoord en dat is voorlopig een probleem. Er zit nog een flink gat tussen vraag en aanbod. Het is voor een club als Vitesse ook niet eenvoudig om financiële middelen te vinden voor een transfer. Hopelijk kunnen de teams toch nog iets regelen, want ik zou graag weer voor Vitesse spelen."

Meer: FCUpdate.nl




Tags

vitesse hofs fcupdate arnhem

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment