Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog weinig kaarten verkocht voor eerste duel Been op Varkenoord

25 juni 2009 21:33

Verslaggever: K

Zaterdag speelt Feyenoord de eerste oefenwedstrijd van het seizoen op Varkenoord tegen SC Feyenoord. Het wordt het eerste duel onder leiding van Mario Been. Aan het begin van de week waren er pas 1000 kaarten verkocht, zo meldt het Algemeen Dagblad. Er is in totaal ruimte voor 4000 fans.

Het duel moet een jaarlijkse traditie worden. "Dat is ons grote doel," aldus Gudde in het AD. "We zijn druk bezig met de éénwording," legt hij uit. "De SC Feyenoord, de BVO én het stadion moeten onder één paraplu gaan vallen. Daarom is een broederstrijd in mijn ogen een gepast én mooi gebaar."

Daarnaast voorkomt de in financiële nood verkerende club dat geld in het laatje van een derde partij verdwijnt. "Als wij tegen een andere amateurclub oefenen gaat het geld van de kaartverkoop en kantineomzet naar die vereniging. Dat is nu niet het geval. Maar ons hoofddoel is om er een echte traditie van te maken. Dat mensen voortaan weten straks weer de eerste oefenwedstrijd tegen de amateur-tak. We verwachten ook dat de mensen de weg naar Varkenoord weten te vinden. Zaterdag is toch het eerste oefenduel van Mario Been."

Meer: Algemeen Dagblad




Tags

varkenoord amateur broederstrijd bvo eenwording gepast gudde hoofddoel kantineomzet paraplu verkerende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.422 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki