Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord scouts bekijken aanvaller Moa weer [update]

20 juni 2009 20:44

Verslaggever: K

Door een Noorse fan werden we getipt dat Feyenoord scouts opnieuw op de tribune zaten voor de aanvaller Mohammed "Moa" Abdellaoue. De Noorse krant Verdens Gang meldt dat. Feyenoord houdt de Noorse aanvaller van Marokkaanse afkomst al veel langer in de gaten. In het duel van Sandefjord tegen Valerenga (0-2) scoorde hij het prachtige tweede doelpunt. Bij dat duel waren niet alleen scouts van Feyenoord, maar ook van FC Twente aanwezig. De afgelopen twee jaar werd hij al met tal van clubs in verband gebracht. Manchester United zou hem zelfs op stage hebben willen laten komen, iets wat zijn club niet toestond.

Mochten investeerders Feyenoord aan een spits willen helpen, dan zou deze Noor wel eens heel hoog op het lijstje kunnen staan.

[Update] Zoals in de reacties ook wordt aangegeven, meldde De Telegraaf in januari dat Peter Bosz een principe-akkoord had met de club Valerenga over een transfer van de spits. Hij zou toen al worden vastgelegd voor deze zomer. Feyenoord zag er volgens het bericht vooralsnog van af om hem al vast te leggen nadat Verbeek en Bosz vertrokken. De club wilde de nieuwe technische staf de keuze te laten maken.




Tags

moa bosz valerenga abdellaoue afkomst getipt noor sandefjord stage tal telegraaf toestond twente verbeek verdens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda