Transparent
Inloggen
Sluiten

Barfly pakt naast VoVo ook Pool-titel

14 juni 2009 17:48 - Feyenoord Pool

Verslaggever: A

We zijn dit jaar wat laat met de huldiging, maar de overwinning van Barfly in de Feyenoord Pool is er niet kleiner door. Eerder werd al bekend dat Barfly de VoVo had gewonnen. Nooit eerder won één persoon in één seizoen beide voorspel-competities.

De overwinning in de Feyenoord Netwerk Pool 2008/2009 was ruim. Vier punten scoorde Barfly meer dan zijn aaste belagers. Met recht zal hij zich een jaar lang de beste voorspeller van Feyenoord mogen noemen. Hij bleef in de Pool 1.933 deelnemers voor. Indien je van te voren een gokje wil wagen op een wedstrijd van Feyenoord, dan kan je het best naar de mening van Barfly luisteren!

Tweede werden gedeeld hansx en jkbs. Wij willen de winnaars van harte feliciteren. Naast de eer krijgen ze naast hun postings op de Feyenoord Forums een eervolle vermelding.

Bekijk nu de hele ranglijst en jouw positie daarop. Volgend seizoen zal de Pool weer starten bij de eerste officiële wedstrijd.

Meer op Feyenoord Pool




Tags

barfly pool vovo titel aaste belagers eer feliciteren gokje hansx huldiging jkbs postings vermelding voorspel voorspeller

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda