Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord spreekt genoemde salarissen tegen

13 juni 2009 13:33

Verslaggever: K

Afgelopen week vermelde NAC directeur Mommers in VI dat Feyenoord met salarissen van 2,8 miljoen voor Makaay, 2,4 miljoen voor van Bronckhorst en 1,8 miljoen voor Landzaat meer betaalt dan dat NAC voor de hele selectie betaald aan salarissen. Volgens Mommers komt daar het hoge gemiddelde van de eredivisiesalarissen vandaan.

In zijn column in het Algemeen Dagblad laat Chris van Nijnatten weten dat Feyenoord niet blij heeft gereageerd op deze uitlatingen. Woordvoerder Salomon: "De door Mommers genoemde bedragen kloppen niet. Het is bij ons een nette gewoonte de salarissen van werknemers niet naar buiten te brengen. Tenminste verbaasd stellen we vast dat de directeur van NAC Breda er op dit gebied andere normen op na houdt."




Tags

mommers nac bronckhorst column eredivisiesalarissen gewoonte landzaat makaay nijnatten salomon vermelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.503 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda