Transparent
Inloggen
Sluiten

De Kuip eerste gegadigde voor UEFA-Cup finale

27 augustus 2001 13:44

Verslaggever: JW

Nadat wij een tijdje geleden al melden dat De Kuip zich kandidaat had gesteld voor de Champions League finale van 2003, weet de site van de Voetbal International melden dat De Kuip zeer waarschijnlijk de UEFA-Cup van dit jaar zal gaan organiseren. De laatste keer dat De Kuip een grote Europese finale mocht organiseren was natuurlijk de finale tussen Italie en Frankrijk op EURO 2000 maar de laatste EuropaCup finale was in 1997 toen Barcelona dankzij een strafschop van Ronald met 1-0 Paris-Saint-Germain wist te verslaan.

Het is nog niet totaal zeker dat De Kuip gastheer van de UEFA-Cup finale mag zijn op 8 Mei 2002, de UEFA heeft aangegeven dat De Kuip de eerste gegadigde is maar dat ze het stadion eerst nog zelf willen inspecteren. Naar verwachting zal dat echter geen of weinig problemen opleveren.




Tags

kuip uefa gegadigde barcelona europacup frankrijk gastheer inspecteren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment