Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek: Heracles misschien wel professioneler

8 juni 2009 17:27

Verslaggever: K

Tegenover het Algemeen Dagblad liet Gertjan Verbeek op vragen weten dat hij zich niets te klein voelt voor Heracles. "Heracles Almelo heeft geen schulden, zoals Feyenoord. En de organisatie is misschien wel een stuk professioneler dan in Rotterdam. De sportieve mogelijkheden zijn inderdaad minder groot, maar mijn graadmeter is dat ik iets neer moeten kunnen zetten. De naam van de club is daar ondergeschikt aan."

"Als ze me alleen voor de functie van trainer-coach hadden gevraagd, had ik het niet gedaan. Maar ik kan ook in organisatorische en beleidsmatige zin mijn stempel drukken. Het is een mooie uitdaging om de club samen met onder meer de voorzitter en algemeen directeur Nico Jan Hoogma naar een hoger plan te tillen."

Meer: Algemeen Dagblad




Tags

heracles verbeek almelo beleidsmatige gertjan hoogma organisatorische schulden stempel tillen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.442 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda