Transparent
Inloggen
Sluiten

Succesvol debuut Laybutt bij Lyn

26 augustus 2001 19:59

Verslaggever: RvN

Feyenoord verdediger Stephen Laybutt heeft zondagavond zijn debuut gemaakt in de Noorse competitie. Hij zal daar blijven tot in november de Noorse competitie afloopt. gedurende die tijd zal Feyenoord het grootste deel van zijn salaris voor zijn rekening nemen. Met Lyn won Laybutt met 3-2 van de Noorse topclub Brann Bergen. Vorige week zag hij vanaf de tribune al hoe Lyn de ommekeer in de competitie bewerkstelligde door met 2-5 te winnen van Stab?k. Afgelopen week maakte de Australier indruk bij een oefenpartij waarna de Noorse club besloot hem in het basiselftal te laten starten in de wedstrijd tegen Brann. Lyn stijgt door de overwinning ver boven de onderste plaatsen uit.

Meer op




Tags

lyn laybutt brann australier basiselftal bergen bewerkstelligde oefenpartij stab stephen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda