Transparent
Inloggen
Sluiten

ME moet rust bewaren rond De Kuip; Incident met grensrechter

26 augustus 2001 17:15

Verslaggever: RvN

De ME moest er vanmiddag aan te pas komen om de rust in Rotterdam te bewaren. Toen Ajax op 0-2 kwam, brak er onrust uit in het stadion en dat verspreidde zich vervolgens buiten het stadion na afloop van de wedstrijden. Om verdere problemen te voorkomen besloot de ME de Marathonweg schoon te vegen. Er zouden zo'n 24 Feyenoord fans zijn aangehouden door de politie. De teleurstelling van de fans was groot, nadat er een ongelofelijk optimisme was ontstaan na de goede competitiestart.

Na de wedstrijd ontstond er een incident rond grensrechter Takac. Nadat zijn zoon de toegang tot het Maasgebouw was ontzegd, reed hij woedend weg van het stadion. Daarbij reed hij bijna een politie-agent aan. Die zou uiteindelijk geen aanklacht hebben ingediend, zo meldde Radio Rijnmond vanmiddag.

Meer op




Tags

grensrechter kuip aangehouden aanklacht competitiestart maasgebouw marathonweg optimisme rijnmond schoon takac toegang vegen verspreidde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.441 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda