Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord uitgeschakeld in play-offs

21 mei 2009 16:31

Feyenoord is door NAC uitgeschakeld in de strijd om een plaats in de voorronde van de Europa League. na de 3-2 uitnederlaag verloor Feyenoord thuis met maar liefst 0-4.

Feyenoord begon agressief aan de wedstrijd, maar creëerde nauwelijks kansen. Dat deed NAC beter. Die ploeg scoorde uit de eerste kans voor de goal van Timmer. De Feyenoord doelman stopte een inzet van Loran, maar kon bij de rebound van Penders Feyenoord niet meer redden. Feyenoord appelleerde drie keer voor een penalty, maar Braamhaar wilde daar niet aan.

Aan het begin van de tweede helft moest Feyenoord op zoek naar de gelijkmaker. Het was vervolgens Reuser die een einde maakte aan de aspiraties van Feyenoord. De ploeg probeerde het vervolgens nog wel, maar het was NAC dat via de counter nog uitliep naar 0-4 door doelpunten van Kwakman en Kolkka.




Tags

nac appelleerde aspiraties braamhaar counter creeerde kolkka kwakman loran penders rebound reuser timmer uitliep uitnederlaag voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda