Transparent
Inloggen
Sluiten

Investeerders hekelen beleid Feyenoord

21 mei 2009 15:25 - FCUpdate.nl

Verslaggever: K

De groep investeerders heeft via een uitgegeven persbericht gereageerd op het staken van de gesprekken met Feyenoord. "Het probleem bij Feyenoord wordt niet opgelost door uitsluitend geld te vragen en door te gaan zoals het ging. De groep van investeerders is van mening, dat binnen een kostendekkend budget van 37 miljoen euro betaald voetbal aan de top, bij goed beleid, mogelijk is. Dat is dit jaar in de Nederlandse competitie ondubbelzinnig aangetoond", schrijft woordvoerder Karel Peters.

"De groep van investeerders, die overigens al voor zeer vele miljoenen aan de club bijgedragen heeft, is het veel waard dat het Feyenoord goed gaat. De groep was en is bereid in de club aanvullend te investeren doch is ervan overtuigd dat de huidige aanpak binnen de club niet tot het voor Feyenoord zo hoog nodige resultaat zal leiden. De groep van investeerders wenst Feyenoord het allerbeste en zal de gang van zaken met zorg blijven volgen."

Meer op FCUpdate.nl




Tags

hekelen bijgedragen doch karel kostendekkend ondubbelzinnig persbericht peters staken uitsluitend zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki