Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bevestigt stuklopen onderhandelingen met investeerders

20 mei 2009 14:34 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord meldt dat de club niet is uitgekomen met de groep Rotterdamse ondernemers met wie de club in gesprek was over een financiele injectie. Partijen verschillen te zeer van mening over het tempo waarin de huidige begroting en de schuld kan worden teruggebracht, zonder de kans op sportief succes en de complete bedrijfsvoering onverantwoord in gevaar te brengen. Ook een fors verschil van inzicht over welke rechten en zekerheden de investeerders zouden krijgen in ruil voor financiële steun, speelde volgens de voorzitter van de Raad van Commissarissen Dick van Well een grote rol bij het stuklopen van de besprekingen.

Meer: feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

stuklopen ondernemers onverantwoord ruil teruggebracht uitgekomen well zekerheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave