Transparent
Inloggen
Sluiten

Volgende week meer duidelijkheid over komst Duitse fans

25 augustus 2001 15:08

Verslaggever: RvN

Bayern Munchen zal pas begin volgende week beslissen of het fans meeneemt naar Het Champions League duel tegen Feyenoord. De Duitse club is bedeesd voor rellen tussen de Duitse en Nederlandse fans. Negatieve ervaringen met Feyenoord fans in Duitsland in het verleden liggen daaraan ten grondslag. Direct na de loting liet beckenbauer dan ook al weten de confrontatie met de Feyenoord supporters als enge negatieve van de loting te ervaren.

Duitse kranten kopten op vrijdag na de loting dan ook vrijwel allemaal negatief over de ontmoeting. Zo kopte er een Duitse krant dat ze medelijden hadden met de club die zo ongelukkig was om naar Rotterdam te moeten.

Meer op




Tags

bayern beckenbauer bedeesd confrontatie duitsland enge kopten medelijden ontmoeting rellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.448 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda