Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe layout Feyenoord Netwerk

15 mei 2009 23:22

Verslaggever: K

Rondom het tienjarig bestaan van Soccer Netwerk zijn we gestart met de ideeënbus om de wensen van de leden in kaart te brengen. Al snel bleek de grootste wens een nieuwe look and feel te zijn voor Feyenoord Netwerk.

Tegelijkertijd leefde er bij de fans de wens om de site zo eenvoudig en rustig mogelijk te houden, zodat het uiterlijk niet af zou leiden van de functionaliteiten. We zijn daarmee aan de slag gegaan en voor je zie je het resultaat van onze inspanningen. We hebben geprobeerd een modernere uitstraling te bereiken, maar net als voorheen met niet teveel poespas.

Ook in de navigatie hebben we een verbetering aangebracht, denken we, al zal een verandering als deze voor velen in het begin wel even wennen zijn. Het forum is nu eindelijk in dezelfde navigatie en stijl als de rest van de website.

We willen benadrukken dat wat je nu ziet nog zeker niet het einde is van de ontwikkeling. Integendeel, we willen graag samen met jullie Feyenoord Netwerk verder verbeteren en mooier maken. De ideeënbus blijft open voor nieuwe functionele ideeën en onder dit nieuwsartikel willen we graag horen wat jullie vinden van dit design en hoe het beter kan.

In eerste instantie hebben we ons beperkt tot de nieuwe look-and-feel. Het project was al groot genoeg! Toch hebben we al een aantal wensen mee kunnen nemen, waaronder de betere zoekfunctionaliteit op elke pagina.

Daarnaast is mede op verzoek van gebruikers de mobiele site opgefrist en aangepast. Bekijk de mobiele sectie.

Het is een heel groot project geweest voor ons om tot dit resultaat te komen. We hebben de afgelopen weken al flink getest, in samenwerking met een klein groepje trouwe leden. Desondanks kunnen er absoluut nog fouten in de site zitten. Het zou fijn zijn als je deze hieronder wilt melden, wanneer je ze ziet.




Tags

feel ideeenbus layout look navigatie project design functionaliteiten gebruikers integendeel modernere nieuwsartikel opgefrist poespas sectie stijl tienjarig trouwe uitstraling zoekfunctionaliteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda