Transparent
Inloggen
Sluiten

Gyan toch weer overstag en gaat naar Ghana

11 maart 2000 10:37

Verslaggever: RvN

Christian Gyan is inmiddels opnieuw in Ghana voor een wedstrijd van het Olympisch elftal van Ghana. De Ghanees had eerder laten weten voorlopig af te zien voor wedstrijden van Ghana omdat hij zich volledig wilde richten op Feyenoord en de tussentijdse reizen naar Ghana ten koste zouden gaan van zijn basisplaats.

Onderdreiging van een schorsing van de FIFA vanwege zijn interlandverplichtingen heeft hij toch besloten af te reizen. Hij had anders niet eens mee mogen doen tegen Lazio Roma en Chelsea vanwege een schorsing. Na interventie van Baan besloot de Nigeriaanse bond hem wel toe te staan mee te doen in de wedstrijden voor de Champions League.

Hij speelt vanavond met het Olympisch elftal van Ghana tegen ZuidAfrika en hoopt morgen per vliegtuig direct terug te keren naar de Kuip.

Meer op




Tags

ghana gyan overstag baan chelsea fifa interventie kuip lazio nigeriaanse onderdreiging roma zuidafrika

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda