Transparent
Inloggen
Sluiten

Straatnamencommissie positief over initiatief Gerard Meijerplein

13 mei 2009 18:32 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

De straatnamencommissie heeft op een positieve wijze gereageerd op het initiatief om het Gerard Meijerplein toe te staan als naam. Ze waren unaniem van oordeel dat het voorstel voor het Gerard Meijerplein 'een sympathiek initiatief is dat het verdient om gesteund te worden.' "Maar we moeten wel vaststellen dat de plannenmakers eigenlijk negen jaar te vroeg zijn," lichtte voorzitter Jantje Steenhuis van de straatnamencommissie na afloop toe. "We denken dat de bouw van de Kuip pas over negen jaar of meer klaar zal zijn en dat er dan een adres nodig is. Dus moeten we nu nog even wachten."

Na dat unieke positieve advies van de straatnamencommissie voor een persoon die nog in leven is lijkt de kans groot dat de gemeenteraad ook akkoord gaat.

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

straatnamencommissie gerard meijerplein adres jantje kuip lichtte plannenmakers steenhuis sympathiek unaniem vaststellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.468 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta bommel both brain brands clearly detailed during fildena gaal giggs gio got heerenveen incredible intensiteit kasperk liverpool medication performance persie rvp slot stuivenberg wehave