Transparent
Inloggen
Sluiten

Beckenbauer: 'Bayern duidelijk favoriet'

23 augustus 2001 20:10

Verslaggever: RvN

Na de reacties van Feyenoord kant over de Champions League loting, stromen nu ook de reacties van de tegenstanders bij ons binnen. Voor de Tsjechische en Russische reacties hebben we nog wat meer tijd nodig :)

Voorzitter Beckenbauer van Bayern Munchen was echter meer dan duidelijk. 'Wij zijn de duidelijke favoriet in de poule' aldus Beckenbauer. Spartak Moskou kende hij nog van eerdere wedstrijden. De wedstrijden tegen Feyenoord en Sparta Praag zouden interessant worden, omdat zij volledig onbekend zijn voor de Duitsers. 'Maar als Champions League winnaars zijn wij natuurlijk duidelijk favoriet en moeten wij doorgaan'.

Negatief aan de loting vond hij de problemen die verwacht kunnen worden met de fans van Feyenoord, 'dat hebben de andere Duitse clubs de laatste jaren wel ondervonden' aldus Beckenbauer.

Manager Uli Hoene? en coach Ottmar Hitzfeld spraken direct van een zware poule. Hoewel het nog zwaarder had gekund, waren de twee niet echt gelukkig met de poule. 'Puuuh' was het eerste wat zij uit konden brengen. Ondanks dat de favorietenrol door hen geaccepteerd wordt en de ploeg het aan zijn stand verplicht is de volgende ronde te halen, wordt de poule als een lastige opgave gezien. 'Feyenoord is een klasseteam, Sparta Praag mag je niet onderschatten en Spartak Moskou zit al midden in het seizoen en is daardoor veel beter ingespeeld als team' aldus Stefan Effenberg.


Bij Sparta Praag waren de meningen meer verdeeld. Duidelijk was dat ook daar de poule met enige opluchting was gadegeslagen na de moeilijke poule 2 jaar geleden. Toch was duidelijk dat de ploeg een zware dobber gaat krijgen, mede vanwege de verwachtingen in eigen land. 'De supporters denken dat we Spartak Moskou en Feyenoord makkelijk kunnen verslaan en dat zal nog moeilijk genoeg worden' aldus Nowotny.

Meer op
Tags

beckenbauer bayern praag sparta spartak dobber effenberg favorietenrol gadegeslagen hitzfeld hoene klasseteam nowotny ondervonden opgave ottmar puuuh stefan uli zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.301 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico brighton context dordrecht exitclausule geertruida girona hancko hendriks ivanusec jasurek koeman kuip liverpool madrid marktwaarde milan minteh montevideo nederland newcastle priske psg rodriguez slot trauner wieffer willykment yoda