Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord ondanks nederlaag naar Play-offs

10 mei 2009 16:25

Feyenoord liet Roda JC in de Kuip ontsnappen aan directe degradatie. De Limburgers wonnen met 3-2 van Feyenoord, dat zich desondanks plaatste voor de play-offs om Europees voetbal. Feyenoord speelde een groot deel van de wedstrijd met tien man en moest in de slotfase zelfs met negen man verder door rode kaarten van Tiendalli en Hofland.

Feyenoord begon niet scherp en kwam al snel op achterstand. Cissé werd door Kah bediend en scoorde. Vervolgens werd het nog erger toen Tiendalli zijn tegenstander vasthield en rood kreeg. Roda JC kreeg een penalty welke Meeuwis bestraft.

Na rust bracht Roy Makaay de spanning in de wedstrijd. Met een mooie treffer maakte hij de 1-2. Hadouir leek het duel te beslissen toen hij Roda JC op 1-3 bracht. Het was echter opnieuw Makaay die via een strafschop Feyenoord weer in de race bracht. Diezelfde Makaay was dichtbij de gelijkmaker. Dat zou de degradatie van Roda JC betekend hebben. Zover kwam het echter net niet.




Tags

roda makaay degradatie tiendalli bediend cisse hadouir hofland kah kuip meeuwis ontsnappen vasthield

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot stengs tai thao timber wieffer yoda