Transparent
Inloggen
Sluiten

Zondag uitgave Lunatic News voor 'Voor Feyenoord Van Ons'

7 mei 2009 22:24

Zondag verschijnt de speciale uitgave van Lunatic News in het kader van 'Voor Feyenoord Van Ons'. In deze dikke uitgave (56 pagina's) kunt U onder andere het volgende lezen: Een terugblik op de nacht van 18 op 19 juli 2008, de reisverslagen van de wedstrijden die Feyenoord dit seizoen over de grens speelde, een terugblik op de bekerfinale van 1992 tussen Feyenoord en Roda JC, het ontslag van Gertjan Verbeek en een terugblik van Boudewijn Warbroek op het voorbije seizoen.

De opbrengst van de verkoop zal – na aftrek van de gemaakte kosten – volledig ten goede komen aan de actie 'Voor Feyenoord, Van Ons' van de Feyenoord Supportersvereniging.

Meer: Supportersvereniging




Tags

lunatic terugblik supportersvereniging aftrek bekerfinale gemaakte gertjan kader reisverslagen roda verbeek verschijnt warbroek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.504 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda