Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verbaasd over ontbreken nominatie voor beste jeugdopleiding

7 mei 2009 21:45

Verslaggever: K

Sparta, AZ en FC Groningen zijn genomineerd voor de beste jeugdopleiding van Nederland van het huidige seizoen. Feyenoord is verbaasd dat de jeugdopleiding niet genomineerd is. "Natuurlijk vinden we dat raar," zegt Feyenoords hoofd opleidingen Stanley Brard in het Algemeen Dagblad, "Maar we hebben het voor kennisgeving aangenomen en gaan rustig verder met waar we mee bezig zijn. Hier kunnen en willen we geen invloed op uitoefenen."

Brard: "Kampioenschappen in de jeugd zijn leuk voor de spelers, maar het gaat er in de eerste plaats om dat je jongens laat doorstromen naar het eerste elftal. Dat hebben we de afgelopen twee jaar gedaan. Ook nu komt er weer een lichting aan met een paar jongens die hopelijk over enkele jaren Feyenoord 1 kunnen halen. Een andere graadmeter van je opleiding is het aantal spelers dat je levert aan nationale jeugdelftallen. Dat zegt niet altijd alles, maar we zijn wel blij met het aantal internationals dat we hebben."

Als vernieuwing heeft de club in Leontine van Meggelen zelfs een diëtiste voor de jeugd in dienst. "En wat audiovisuele middelen betreft, lopen we aardig voorop als ik andere clubs hoor," zegt Brard.

Meer op




Tags

brard nominatie audiovisuele dietiste groningen kampioenschappen kennisgeving leontine meggelen nederland sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.351 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda