Transparent
Inloggen
Sluiten

Pranjic wil dolgraag naar Feyenoord

5 mei 2009 19:53 - Sportweek

Verslaggever: tomasson25

De naam van Daniel Pranjic wordt al weken genoemd als toekomstige aanwinst voor verschillende clubs uit binnen- en buitenland. De 27-jarige speler van SC Heerenveen zou graag een stapje hogerop maken.

"In Nederland blijven dan alleen PSV, Ajax en Feyenoord over. Maar Feyenoord kan me niet betalen en van PSV is dat ook nog maar de vraag. Op dit moment is alleen Ajax in staat om grote transfersommen te betalen. Maar dan heb ik het alleen over Nederland, hè."

De twintigvoudig Kroatisch international zou graag verkassen naar Rotterdam-Zuid. "Feyenoord is in mijn ogen een erg grote club. Kijk naar het stadion, de supporters. Die supporters mag ik erg graag. Als ik de kans krijg om naar Feyenoord te gaan, zou ik ‘ja’ zeggen." Pranjic heeft in Heerenveen nog een contract tot medio 2012.

Meer op Sportweek




Tags

pranjic heerenveen nederland hogerop twintigvoudig verkassen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund excelsior fcb geweld hamas italiaan jong kabinet kasperk kraaij livetructiepdemnay marwijk nederland nhung nuri plasterk sahin sem slot steijn thu twente wieffer willykment yoda