Transparent
Inloggen
Sluiten

Kaartverkoop BVV Barendrecht – Feyenoord start op aanstaande zaterdag

4 mei 2009 19:09

Verslaggever: K

BVV Barendrecht speelt voor het tweede jaar op rij een duel tegen Feyenoord. De wedstrijd vindt plaats op 4 juli aanstaande in de voorbereiding op het seizoen 2009/2010. Aanvang van het duel is om 16.00 uur en de kaartverkoop voor de wedstrijd start aanstaande zaterdag bij een aantal verkooppunten in de regio.

Tijdens het afgelopen seizoen zorgden de Barendrechtse amateurs voor een daverende verrassing door de Rotterdamse topclub met 2-1 te verslaan. De nieuwe Feyenoord-trainer Mario Been drong dan ook aan op een revanchewedstrijd in zijn huidige woonplaats Barendrecht. Het duel maakt deel uit van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Kaarten voor het duel tussen Barendrecht en Feyenoord kosten 12,50 euro en voor jeugd tot en met achttien jaar 8 euro. De entreetickets zijn vanaf 9 mei verkrijgbaar bij een aantal verkooppunten in de regio, te weten Broekhuis Optiek, Van Weijen Drogisterij & Parfumerie en Sport2000 te Barendrecht, Larocar Benzine Verkoopmaatschappij in Heerjansdam, Totaalgemak Weber in Schiedam, Primera Sandy in Ridderkerk en Sport2000 in Rotterdam Keizerswaard.

Meer op




Tags

barendrecht bvv verkooppunten aanvang barendrechtse benzine broekhuis daverende drogisterij drong entreetickets heerjansdam keizerswaard larocar optiek parfumerie primera revanchewedstrijd ridderkerk sandy schiedam totaalgemak verkoopmaatschappij weber weijen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.449 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul jacobs kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda