Feyenoord speelt 2-2 uit bij FC Utrecht

3 mei 2009 16:35

Feyenoord heeft uit bij FC Utrecht met 2-2 gelijkgespeeld. In de Galgenwaard scoorden Tomasson en Wijnaldum voor Feyenoord.

In een strijdlustige wedstrijd drukte Caluwé zijn stempel op de eerste helft. Nadat Leerdam hem onderuit had gehaald, stopte Timmer zijn strafschop. Kort daarna schoot hij FC Utrecht via een vrije trap alsnog naar de 1-0 voorsprong. Vlak voor rust schoot Tomasson uit een assist van Van Bronckhorst Feyenoord weer op gelijke hoogte.

Na rust werd Feyenoord sterker. Zowel De Cler als Fer raakten de lat. Toen een doelpunt van Feyenoord uitbleef was het Keller die aan de andere kant wel raak kopte. Feyenoord moest daardoor opnieuw op zoek naar de gelijkmaker. De meer dan verdiende gelijkmaker kwam er via Wijnaldum, die de 2-2 binnenkopte.