Transparent
Inloggen
Sluiten

Winst in play-offs levert ultrakorte zomerstop op

1 mei 2009 07:33 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Het ziet er naar uit dat Feyenoord de zo vurig gewenste play-offs zal gaan halen. Indien de club die ook weet te winnen, stellen ze Mario Been wel voor een lastige opgave. De play-offs duren tot uiterlijk 3 juni, terwijl de eerste Feyenoord-training al op 21 juni gepland staat. Op 2 juli, anderhalve week later, begint de eerste voorronde van de Europa League. De winnaar van de play-offs is niet alleen als laatste klaar met het huidige seizoen, het begint met voorsprong het snelst van alle Nederlandse clubs.

"Dat is dan maar zo," aldus Vlemmings in het Algemeen Dagblad. "Iedereen beseft bij ons hoe belangrijk het voor Feyenoord is om Europees voetbal te halen. Voor de club, maar ook voor de fans. Als dat lukt, zal dat voelen als een hoofdprijs. We komen van ver. Ik proef een grote honger bij deze spelers."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

ultrakorte zomerstop honger hoofdprijs opgave snelst vlemmings voorronde vurig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda