Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbereiding op Roda JC - Feyenoord

21 augustus 2001 08:05

Verslaggever: RvN

Vandaag om 10.30 uur vindt de laatste training van de selectie plaats in voorbereiding op het duel tegen Roda JC in Kerkrade. Bij de uitlooptraining gisteren bleek dat er geen fysieke problemen overgehouden zijn aan de wedstrijd tegen Sparta van afgelopen zondag. het ligt dan ook voor de hand dat Van Marwijk woensdag met dezelfde 11 begint als tegen Sparta, eventueel met een wissel van Smolarek voor Leonardo. De wedstrijd is overigens uitverkocht voor Feyenoord supporters. Let op: de wedstrijd begint om 19.00 uur (volgens de officiele reden om Feyenoord fans meer speling te geven om met het openbaar vervoer te kunnen reizen).

Meer op




Tags

roda sparta kerkrade leonardo marwijk openbaar overgehouden smolarek speling uitlooptraining vervoer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.535 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie fildena geertruida gimenez gio kasperk kloese lijnders lingr liverpool lopez milambo nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente ueda wieffer willykment