Transparent
Inloggen
Sluiten

Ono steelt Japanse harten

20 augustus 2001 09:43

Verslaggever: RvN

Voor zover Ono de Japanse voetballiefhebbers nog niet op zijn hand had, dan heeft hij die nu wel na zijn debuut bij Feyenoord. De invalbeurt van 10 minuten was genoeg om van hem een held te maken in eigen land. 'Zelfs 10 minuten zijn genoeg voor de ster om zijn kwaliteiten aan Nederland te tonen' aldus een van de Japanse kranten. Televisie en kranten konden maar geen genoeg krijgen van de balcontacten via welke de laatste 2 doelpunten tot stand kwamen waaraan Ono meegewerkt had.

Ono bleef nuchter onder alle aandacht. Op de vragen dat hij na dit uitstekende optreden de volgende keer toch vast wel meer speeltijd zou krijgen, hield hij zich op de vlakte. Ono liet weten stap voor stap aan het Nederlandse voetbal te willen wennen. Blij was hij vooral met de prestatie van zijn team en dat hij daar in zijn invalbeurt aan bij had kunnen dragen.

Iedereen die denkt dat de aandacht vanuit Japan wel weg zou ebben na de eerste dagen heeft het goed mis. Ook vandaag weer stond er een uitgebreid verslag in de Japanse media over hetgeen Ono de afgelopen dagen uitgespookt heeft, zijn tripje naar een buitenwijk van Rotterdam, wat hij gegeten heeft en zelfs dat hij zijn bordje dit keer wel leeggegeten had. De verdere details zullen we u jullie besparen :)

Gezien het optreden van Ono gisteren zullen we zeker nog hele mooie dingen kunnen gaan beleven. Voor de Japanners heeft hij het inmiddels al gemaakt. Zo stond hij vanmorgen bij Sponichi op de cover:
klik hier.

Meer op




Tags

ono harten steelt balcontacten besparen bordje buitenwijk cover ebben japan japanners leeggegeten meegewerkt nederland nuchter sponichi ster tripje uitgespookt verslag vlakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave