Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerard Meijer bedankt Feyenoord fans

21 april 2009 19:55 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Gerard Meijer heeft via een verklaring op Feyenoord.nl de Feyenoord Supporters Vereniging (FSV), het Tifo-team en de supporters die in De Kuip aanwezig waren bedankt voor de indrukwekkende wijze waarop zij voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Twente afscheid van hem namen. De verzorger en masseur van Feyenoord laat middels een open brief weten tot tranen toe geroerd te zijn geweest door het emotionele moment in De Kuip. Het clubicoon doet aan het eind van dit seizoen een stapje terug, na precies vijftig jaar in dienst van de club. Bij de laatste thuiswedstrijd van Feyenoord zal er officieel afscheid genomen worden van Meijer.

Tekst open brief:

Aan allen die mij, voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Twente, een geweldige avond hebben bezorgd.

Bedankt voor de toespraak! Bedankt voor de cadeaus die bij mij thuis een goed plekje hebben gekregen! Dank ook aan allen die mij toegejuicht hebben en toegezwaaid met gebruik van de sjaals of handdoekjes! Dank aan allen die mij toegezongen hebben en zowel mijn echtgenote als mij tranen in de ogen hebben bezorgd. Ik heb het nog teruggezien op Feyenoord TV. Het was geweldig en onvergetelijk.

Boys en girls, nogmaals BEDANKT!

Gerard Meijer

Meer op Feyenoord.nl




Tags

meijer gerard brief kuip twente cadeaus echtgenote fsv geroerd girls handdoekjes masseur middels onvergetelijk sjaals tekst teruggezien tifo toegejuicht toegezwaaid toespraak verzorger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.435 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki