Transparent
Inloggen
Sluiten

FEYENOORD VERSLAAT FC TWENTE: 1-0

18 april 2009 22:40

In een spannende wedstrijd heeft Feyenoord met 1-0 gewonnen van FC Twente. Opnieuw bewees de ploeg daarmee een goed resultaat te kunnen behalen tegen een ploeg uit de top van de ranglijst. Makaay zorgde voor de winnende treffer vanaf de penaltystip.

In de eerste helft was FC Twente veruit de beste ploeg. FC Twente domineerde in De Kuip en kreeg een groot aantal mogelijkheden. Feyenoord kon daar nauwelijks mogelijkheden tegenover stellen.

In de tweede helft keerde het tij voor Feyenoord. De ploeg kantelde de wedstrijd in haar eigen voordeel en kreeg gesteund door het publiek het geloof in De Kuip. Een overtreding van Douglas op Diego Biseswar besliste de wedstrijd. Douglas moest met zijn tweede geel vertrekken. Makaay benutte het buitenkansje vanaf elf meter.

In de slotfase liep het duel rood aan omdat ook Tioté en Van Bronckhorst er nog met twee keer geel vanaf moesten.




Tags

twente douglas kuip makaay besliste biseswar bronckhorst diego penaltystip tiote

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita berg degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg wehave wieffer willykment