Transparent
Inloggen
Sluiten

Lucius: gekneusde kaak en verlies tanden door valpartij

18 april 2009 08:27 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

Gisteren werd opeens gemeld dat Theo Lucius naast een gebroken rib ook een gekneusde taak zou hebben opgelopen en drie tanden hebben verloren. In De Telegraaf vertelt hij dat dat niet op het veld is gebeurt, maar in het ziekenhuis zelf. "Ik moest lang wachten en bij het foto’s maken werd het me even te veel en ben ik onderuit gegaan”, aldus Lucius. Bij die valpartij liep hij een gekneusde kaak op, verloor hij drie tanden en ging een tand door zijn lip. "Het gaat al beter, maar ik voel me nog wel duizelig. Voorlopig moet ik even rust houden. In de competitie kom ik niet meer in actie. Hopelijk halen we de play-offs en kan ik daarin nog meespelen, zodat ik niet al mijn laatste wedstrijd in Feyenoord-shirt heb gespeeld.”

Meer op Telegraaf.nl




Tags

gekneusde lucius kaak valpartij duizelig foto lip rib tand telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.567 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz brands fortuna freak gimenez huur jong kasperk kkd koeman lingr lopez middenveldert milambo pepi psg read sauer schouten slot sparta stewart titel twente uitzonderlijk wehave wieffer willykment