Transparent
Inloggen
Sluiten

Tim Vincken terug in wedstrijdselectie tegen FC Twente

17 april 2009 23:54

Tim Vincken kan zaterdag voor het eerst in ongeveer twee jaar tijd weer in actie komen in een competitiewedstrijd voor Feyenoord. De aanvaller is volledig hersteld van een hamstringblessure en zal zaterdag op de bank beginnen bij de wedstrijd tegen FC Twente. Vincken speelde zijn laatste competitieminuten in Feyenoord één op 22 april 2007, toen hij als invaller in de ploeg kwam in de wedstrijd tegen NEC. Sinsdien kwam hij door verschillende blessures niet meer in actie. "Tim is nu al voor langere tijd fit, maar ik heb er bewust naar gekeken of hij ook weer helemaal vrij kan voetballen", zei trainer Leon Vlemmings vrijdag.




Tags

tim vincken twente competitieminuten leon sinsdien vlemmings

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.515 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment