Transparent
Inloggen
Sluiten

'Actie voor Gerard Meijerplein enthousiast ontvangen'

14 april 2009 21:38 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

De actie van een 61-jarige Feyenoordfan om ervoor te zorgen dat het plein voor het nieuw te bouwen Feyenoordstadion het Gerard Meijerplein gaat heten lijkt aan te slaan. Rotterdam Topsport, de Rotterdamse wethouder Lucas Bolsius en de deelgemeente IJsselmonde zouden allen enthousiast zijn. Inmiddels zijn ruim 2700 fans lid geworden van de actie-Hyve. probleem zou echter alleen zijn dat een straat of een plein niet naar een nog levend persoon kan worden vernoemd (tenzij je lid bent van het koninklijk huis). Daarvoor zou naar een oplossing worden gezocht.

Bekijk Hyves
Artikel in Algemeen Dagblad

De actievoerder:
Omdat een straat of plein in principe niet naar een levende persoon kan worden vernoemd, behoudens leden van het koninklijk huis, moet er een oplossing komen. Intussen moeten wij met zijn allen de mensen die straks gaan beslissen een sportief signaal geven. U moet zich massaal aanmelden op deze speciale hyves. Een hyves zonder eigen belang, alleen in het teken van maar een doel. Hyves wordt in eens heel erg nuttig.

Doe mee en laten wij Gerard Meijer eren door middel van een giganties aantal aanmeldingen.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

gerard meijerplein plein koninklijk aanmelden aanmeldingen actievoerder bolsius deelgemeente feyenoordfan feyenoordstadion giganties heten hyve ijsselmonde levend levende lucas meijer nuttig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.471 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kasperk liverpool marketing performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave