Ruime 5-1 zege op Heracles

12 april 2009 16:24

Feyenoord heeft een ruime 5-1 zege behaald op Heracles. In De Kuip was Makaay de grote man met drie treffers. Landzaat en Leerdam waren de andere doelpuntenmakers.

Al na drie minuten kwam Feyenoord op voorsprong. Makaay rondde een assist van Biseswar goed af. Halverwege de eerste helft verdubbelde diezelfde Makaay de score na een goede voorbereidende actie van Wijnaldum bij de achterlijn. Via een foutje van Timmer kwam Heracles nog voor rust terug in de wedstrijd via Dost.

Vlak na rust kreeg Feyenoord een penalty toen Leroy Fer gehinderd werd. makaay benutte dit buitenkansje en scoorde daarmee zijn derde. Daarmee was het duel beslist. Via een vrije trap van Landzaat en een doelpunt van Leerdam liep Feyenoord uit naar een ietwat geflatteerde 5-1 zege.

Beleef het duel nogmaals via het liveverslag van Don Paul via de link hieronder naar het scorebord.