Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord tv moet doelpunt Volendam leveren voor samenvatting

5 april 2009 18:27 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

Het eerste doelpunt van Volendam in de samenvatting van de NOS komt zondagavond van Feyenoord tv. De publieke omroep had de gelijkmaker gemist door een korte stroomstoring in het stadion. "Negen van de tien keer gaat het goed als een camera uitvalt en mis je hooguit een kans of een gele kaart. Maar nu was het kennelijk dus de tiende keer en mis je een doelpunt. Vroeger was dat heel normaal en kwam er een mededeling in beeld dat de stand inmiddels was veranderd. Dat het nu juist op onze jubileumdag moet gebeuren, maakt het eigenlijk wel bijzonder," aldus Frank Snoeks over de gebeurtenis op de dag dat Studio Sport 50 jaar bestaat.

Meer: Telegraaf.nl

Meer op Telegraaf.nl




Tags

samenvatting volendam gebeurtenis jubileumdag nos snoeks stroomstoring telegraaf uitvalt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda