Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dani Fernandez heeft voorkeur voor Feyenoord'

4 april 2009 11:29 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

Volgens de zaakwaarnemer van Dani Fernandez heeft de rechtsback een voorkeur voor Feyenoord boven financieel aantrekkelijkere aanbiedingen uit het buitenland. "Er is ook concrete interesse vanuit Frankrijk en Spanje, maar Feyenoord is optie nummer één. Die andere aanbiedingen zijn financieel weliswaar interessanter, maar het sportieve verhaal van Feyenoord spreekt hem meer aan. Hij wil graag langer samenwerken met Mario Been. Feyenoord moet echter niet denken dat het mogelijk is om een goede speler als Dani voor niets te krijgen. Dat is niet reëel. Binnenkort moet er duidelijkheid komen."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

fernandez aantrekkelijkere frankrijk interessanter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment