Transparent
Inloggen
Sluiten

Euforie bij Feyenoord

8 maart 2000 23:19

Verslaggever: RvN

Nadat Feyenoord de Italianen op 0-0 had weten te houden en de volgende ronde een stap dichterbij is gekomen reageerden de Feyenoorders alsof ze opnieuw in een roes waren geraakt.

Jurek Dudek was na afloop zeer blij dat hij tegen de Italianen de nul gehouden had. Een belangrijk wapenfeit op weg naar de volgende ronde. Op de vraag of hij bij Feyenoord blijft wilde hij eerst niet antwoorden. Na aandringen liet hij weten als het goed is zijn hele carriere bij Feyenoord te blijven, al kon hij dat niet beloven, zei hij met pretlichtjes.

Beenhakker had genoten van de wedstrijd, zoals hij van de meeste Italiaanse wedstrijden geniet 'omdat die hun hele ziel en zaligheid in de wedstrijd gooien'.

Dat feyenoord 4 punten haalt tegen het beste team van europa op dit moment is toch wel een heel bijzondere prestatie, aldus Beenhakker. Natuurlijk wordt het verwachtingsproces steeds hoger en zullen sommige fans wel teleurgesteld zijn na de 0-0, maar realistisch gezien is dit een fantastisch resultaat, aldus Beenhakker.

Meer op




Tags

beenhakker euforie italianen aandringen dichterbij dudek geniet jurek pretlichtjes reageerden roes verwachtingsproces wapenfeit zaligheid ziel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda