Transparent
Inloggen
Sluiten

Japan wil 10 interlands plannen voor WK

12 augustus 2001 20:53

Verslaggever: RvN

Voorafgaand aan het WK in eigen land wil de japanse bond een uitgebreide voorbereiding plannen. Voor het nationale elftal zouden 10 interlands worden gepland, met een frequentie van ongeveer een per maand. Inmiddels staan al wedstrijden gepland tegen Italie (7 november) en een week later tegen een nog onbekende Europese tegenstander (beide wedstrijden in japan). Begin oktober moeten in een trip naar Europa nog twee of 3 tegenstanders gevonden worden.

Overigens is het niet zo dat de Europese sterren zoals Ono voor alle wedstrijden geselecteerd zullen worden. Volgens bondscoach Troussier moeten spelers als Ono de kans krijgen om in Europa te groeien. Toch zullen de internationals met enige regelmaat naar japan worden gehaald. Voor komende woensdag staat een wedstrijd op het programma tegen Australie. Zoals bekend kon Ono die wedstrijd ontlopen om zich in alle rust voor te bereiden op de Nederlandse competitie.

Meer op




Tags

japan ono australie frequentie onbekende ontlopen troussier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.518 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment