Transparent
Inloggen
Sluiten

Verklaring Feyenoord over voortgang gesprekken met investeerders

13 maart 2009 16:35 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord heeft zojuist de volgende verklaring omtrent de voortgang van de gesprekken met de investeerders op haar website geplaatst:

Afgelopen week is er wederom overleg geweest tussen een delegatie van de Raad van Commissarissen en een afvaardiging van potentiële investeerders, die Feyenoord mogelijk een financiële injectie zouden willen geven. In de constructieve gesprekken zijn de potentiële investeerders tot in detail voorgelicht over zowel de sportieve als de financiële stand van zaken bij de club. De investeerders vragen de clubleiding een structurele oplossing voor de precaire situatie bij Feyenoord. Een sluitende begroting voor het komende voetbaljaar 2009-2010 maakt daar onder meer deel van uit. Nadat één en ander aan hen is gepresenteerd, zullen de potentiële investeerders vervolgens beslissen of ze daadwerkelijk overgaan tot eerdergenoemde financiële injectie en de grootte er van.

Het is nog niet aan te geven wanneer hier over een besluit valt te verwachten.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

potentiele voortgang afvaardiging constructieve delegatie eerdergenoemde precaire voorgelicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.473 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave